Magamról

Magamról

A fényképezés azon szegletéből örökítünk meg pillanatokat, ahol az érzelmek, a meghittség, s egy cseppnyi kaland is megjelenik. Egy esküvői fotózás alkalmával, ezt mind tetten érhetjük, s annál csodásabb érzést nem kaphatunk, amikor az elkészült képeiteket átadhatjuk. Adni öröm, s mi szeretünk adni! Elismerjük, hogy alkotni csak érzelemmel lehet! Keressetek bátran esküvőtök megörökítésére!

KIK VAGYUNK?

A saját esküvőnk adta azt a mennyiségű inspirációt, hogy ne csak magunkat lepjük meg. Menyegzőnk és az odavezető utunk minden percét élveztük. A tervezéstől, a reggeli „utolsó táncig”. A helyszínek, a szolgáltatók felkutatásán át, a zenekarok próbáját, a borkóstolókat :), apróságok, meglepetések előkészítését, s vártuk a „hatást”. Hiszünk abban, hogy a részletekben rejlik minden. Az adja a fűszert!

Immáron több éve boldog házasságban élünk, egy fiúgyermek szülei vagyunk, s azóta se múlt el nap, hogy ne gondolnánk arra, hogy tudnánk meglepni barátainkat, rokonainkat. Nem tudunk egy helyben maradni, imádunk fotózni, szervezkedni!

MINŐSÉG

Műszaki végzettségem révén, a precizitás pontosság minőség kulcsszavak a munkámhoz, amihez a legkorszerűbb technikát használom.

TAPASZTALAT

Fotós tapasztalatom és projektjeim már több évre visszanyúlnak, de sose elégszem meg a jelen tudásával. Mindig azon vagyok, hogy csiszoljam.

KREATIVITÁS

Kerülöm a kliséket és mindig keresem az új, izgalmas, formabontó, de egyszerű megjelenítést!

TESTRESZABÁS

Maximális testreszabásra és rugalmasságra törekszem minden megrendelőmmel kapcsolatosan!

Tekintsd meg képeimet!

Az esküvő fotózsurnalisztika áll hozzám legközelebb. Hitelesen elmesélni „A” történetet, mint egy regényben. Ehhez egyszerre kell lennem portré fotósnak, riporternek, tájfotósnak, olykor sportfotósnak!
Galériából szemezgetve.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT!

Szeretnéd igénybe venni szolgáltatásaimat? Vedd fel velem a kapcsolatot, kérj árajánlatot!

Magamról

A fényképezés azon szegletéből örökítünk meg pillanatokat, ahol az érzelmek, a meghittség, s egy cseppnyi kaland is megjelenik. Egy esküvői fotózás alkalmával, ezt mind tetten érhetjük, s annál csodásabb érzést nem kaphatunk, amikor az elkészült képeiteket átadhatjuk. Adni öröm, s mi szeretünk adni! Elismerjük, hogy alkotni csak érzelemmel lehet! Keress bátran minket esküvőtök megörökítésére!

Elérhetőségeim

Keress engem elérhetőségeim egyikén, vagy személyesen!

Ancsin Attila

+36-30-212-23-31
info@feherlovon.hu